Fler charterdestinationer från Kalmar Airport

Apollo erbjuder under november och december 2008 möjligheten att flyga charter direkt från Kalmar Airport till Fuerteventura.

-Kalmar är en ganska ny flygplats för Apollo och regionen har verkligen visat sig uppskatta direktchartern, då känns det extra kul att kunna fortsätta utvecklingen med en favorit i repris på vinterprogrammet, säger Kajsa Moström, informationschef på Apollo.

Hans Hjertonsson VD/Kalmar Airport är positiv till satsningen.
-Vi är mycket nöjda över att Apollo väljer att utöka flygplatsens charterutbud med Fuerteventura. Det är tredje året i rad som Apollo väljer att flyga från Kalmar Airport  och jag hoppas på ett positivt mottagande från resenärerna säger Hans Hjertonsson.

Det blev en kraftig ökning av passagerarvolymen på Kalmar Airport under 2007.
174 107 flygresenärer använde flygplatsen vilket motsvarar en ökning  med totalt 10,9%  jämfört med 2006. Utrikes charter svarade för 9,6% ökning. Förutom Apollo så erbjuder även Ving, Fritidsresor samt Thailandtours charterresor från Kalmar.

Under januari och februari 2008 har flygtrafiken från Kalmar Airport fortsatts att öka. otalt är ökningen närmare 20% i förhållande till 2007.

Från Kalmar Airport kan du resa charter till följande resmål under 2008/09.

Apollo erbjuder Gran Canaria, Bulgarien och Fuerteventura.
Ving erbjuder Gran Canaria, Kreta, Mallorca och Thailand.
Fritidsresor erbjuder Gran Canaria, Kreta och Mallorca.
Thailandtours erbjuder Thailand.

Ladda ner pdf-fil.

För mer information v.g. kontakta

Affärsutvecklare Ronny Lindberg 0480-459012 eller VD/Flygplatschef Hans Hjertonsson 0480-459000.


<<-Tillbaka